5 Ekim 2013 Cumartesi

0

Yazılarım Artık BenMODA' da!

           BenMODA, uzun zamandır takip ettiğim ve dünyanın çeşitli bölgelerinden birçok tarzda moda bloguna kolaylıkla ulaşabileceğiniz online bir platform. Büyük bir keyifle paylaşıyorum ki ben de artık BenMODA' nın bir parçasıyım. Bundan sonra yazılarıma BenMODA üzerinden ulaşabilirsiniz. Beni BenMODA üzerinden takip etmek için buraya tık:) . BenMODA' nın içeriğini ise şu şekilde özetleyebilirim;

                                                 BenMODA
  •  Anasayfadaki "Blog Listesi" linkinden seçtiğiniz ülkedeki blogların listesine ulaşabilir. Bu bloglardan takip etmek istemediklerinizi takip listesinden çıkartabilirsiniz. Bu sayede ana sayfada sadece seçtiğiniz bloglara ait yazılar görüntülenir.
  •  Video linkinde arama yapacağınız konuya ait videoları görüntüleyip istediğinizi seyredebilirsiniz. Bu videolar You Tube'tan gelmektedir.  Arama alanına You Tube'tan seyretmek istediğiniz herhangi bir konu başlığını yazabilirsiniz. Videolar yalnızca moda ile kısıtlı değil.
  •  BenMODA "Sizin Stiliniz" sayfasından kendi blog yazınızı yazıp BenMODA okuyucuları ile paylaşabilirsiniz.
  •  Son olarak BenMODA'da Türkiye haricindeki ülkelerin bloglarına da göz atabilirsiniz. Bunun için ülke ismine tıklamanız yeterli.



          Bu arada BenMODA' nın mobil cihazlarda kolaylıkla uygulanabilmesi için, geliştirilmiş aplikasyonları bulunuyor. Cep telefonlarınızdan veya tabletlerinizden de BenMODA' ya kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Bu uygulamayı apple cihazlarınıza indirmek için aşağıdaki linke tıklamanız yeterli.





Beni Takip Edin
Pinterest İnstagram Twitter

 © by No Fashion No Passion

Yorum ve Sorularınızı Bırakın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top