9 Nisan 2013 Salı

0

Chole Çanta

Çoğunlukla gizli kalmış yetenekli tasarımcıların tasarım örneklerini buradan sizlerle buluşturuyoruz. Bugün ise hemen herkesin yakından bildiği bir marka var. 
Her şey Mısır asıllı Parisli bir tasarımcı ile başlıyor. Çantalara hayat verirken zaman içinde oldukça ikonik ve  bir okadar meşhur bir marka haline geliyor. Chole çantalar her sezon trend olarak moda camiasının dikkatlerini üzerine çekiyor. Ülkemizde hanımların birçoğu tarafından çok sevilen Chloe, fiyatlarının standartların üstünde olmasına rağmen büyük rağbet görüyor. Ünlülerin sıklıkla kullandığı çanta modelleri arasında bulunan bu çantalar, hemen her trend döneminde tasarımlarını kabul ettirebiliyor.

2013 Çanta modellerini tanıtan markanın bu sezon tasarımları arasında genellikle pastel tonlar ve ana renkler hakim. Neon tasarımlar pek yer vermemiş olsa da bu konuda şu an için erken bile olabilir.Her tarza hitap etmeyen bu modeller genellikle gece katılımlarında veya günlük lüks giyim trendlerinde eğreti durmayacak sizi bir adım öne çıkaracaktır. Çantalarının kalitesi ve şıklığını göz önüne alacak olursak, her kadının ihtiyacı olan bir yapıya sahip olduğunu söylemek sanırım yanlış olmaz.Bu çanta fiyatları genel olarak pahalı gibi görünse de bir chole çantanın sizi nasıl özel gösterebileceğini de aklınızdan çıkarmayın derim.  Kendi internet sitesinden de görebileceğiniz bazı modelleri sizlerle paylaşıyoruz.


















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top