17 Nisan 2013 Çarşamba

0

Sergio Rossi Ayakkabı Modelleri

Asalet ve şıklığın ayakkabılara yansıtıldığı lüks italyan markalarını gözden geçirdiğimizde, Sergio Rossi ilk 5 içinde çok rahat yer bulacaktır. 1950'lerin başında İtalyaya bağlı bir kent olan San Mauro Pascolide babasına ait bir atölyede çalışan Sergio Rossi, 60'ların başında Milan'a gider.Milan'da bulunduğu sürede ayakkabı ve çanta tasarımı üzerine çalışır ve duayenleri izler. Bu yaratma tutkusu sayesinde yolu bir gün Gianni Versace ile kesişir ve ayakkabı tasarımı konusunda kendilerini epeyce geliştirirler. 1966 yılında Sergio Rossi ilk ayakkabılarını üretmeye başlar ve o günden beri İtalyan tasarım dünyasında büyük yol katederek,bugün ulaştığı konuma kadar gelir. Tarihsel süreci çok geniş olsada, "bu kadar tanım yeter" deyip, markanın 2013 ilkbahar-yaz modellerini değerlendireceğiz


2013 ayakkabı modasına baktığımızda genelde parlak ve pastel tonları birarada görüyoruz. Sergio Rossi'de bu modayı biraz daha ileriye taşıyıp Metalik görünümlü ve ışıltılı ayakkabı modelleri üretmiş. Color Flash adını verdiği bu koleksiyonda, neon modasını bir adım ileriye taşıyıp o canlı renkleri daha da canlı hale getirmiş ve deyim yerindeyse cazibenin sınırına ulaşmış.Bunun yanında pastel tonlar ve ana renklere kazandırdığı parlak görünümlü tasarımlar,koleksiyonun daha da genişlemesini sağlamış. Hal böyle olunca her alanda ve her tarzla uyum gösterebilecek zarif ve ultra çekici ayakkabılar çıkmış ortaya. Çeşitli renklerin bir arada kullanıldığı modeller ise dinamik bir görünüm sunuyor.

Color Flash koleksiyonunun model skalası da oldukça geniş. Babetler, yüksek topuklu ayakkabılar, platform topuklu ayakkabılar ve sandaletler geniş bir tasarım ile hanımların karşısına çıkıyor. Fiyatları ve detaylarını Web sitesinden ya da Türkiye'de Beymen mağazalarından edinebilirsiniz. Gelin birlikte bu modelleri inceleyelim.














Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top